Carne de pui / Chicken

Tocanita de pipote si inimi la slowcooker

Sunt mare fan al mancarurilor din alte tari, al ingredientelor exotice, insa niciodata nu voi refuza o tocanita gustoasa facut dupa o reteta romaneasca! Si daca se face usor, cu atat mai bine.

Zilele trecute am pregatit o tocanita de maruntaie de pui la slowcooker. E foarte bine cand tu faci altceva si mancarea se gateste aproape singura.

Iata ce ingrediente am folosit:

-500 g inimi și pipote

-3 linguri de ulei de măsline

-1 morcov mic

-2 ardei-unul roșu, unul verde

-2 cepe

-1 fir de usturoi verde

-paprica iute și dulce

-sare

-piper

-1 lingura de amidon

-apa

-oregano verde

Am pus pipotele si inimile in vasul Crock Pot si am fixat timpul de fierbere – 5 ore
Apoi am calit ceapa si usturoiul intr-o tigaie
Am pus sarea si piperul
Am adaugat ardeiul si am calit toate legumele in continuare
Am adaugat si morcovul ras si am continuat sa calesc
Apoi am adaugat putina boia dulce si putina boia iute. Atentie cat mai lasati pe foc-nu mai mult de 2-3 minute deoarece boiaua se arde si devine amara
Am pus legumele calite in vasul Croc Pot si lasam sa fiarba in continuare
Cu o ora inainte de a se termina programul, am adaugat pasta de rosii. Daca o adaugam de la inceput carnea nu s-ar fi fiert bine.
Cu 15 minute inainte de a se termina programul, am adaugat amidonul amestecat cu putina apa si am amestecat bine si doua crengute de oregano.

Daca doriti sa vedeti toata reteta in format video, apasati play.

Pentru mai multe videoclipuri abonati-va la canalul YouTube lifeandcoffeebeans.ro

https://www.youtube.com/channel/UCGR2NbyzM1eUXnlgCIppcBw/featured

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d