
Tocanita de galbiori
Dupa mesele copioase de Paste cred ca toti ne dorim sa mancam ceva mai usor dar si gustos. Desi reteta pe care v-o propun azi a fost gatita in urma cu mai mult timp, ea este inca de actualitate. Gasiti galbiori congelati sau uscati in supermarket si acum iar daca nu, cu siguranta ii puteti inlocui cu alte tipuri de ciuperci.

Ingredientele folosite pentru tocanita:
- 500 g galbiori
- 1 ceapa medie
- 2-3 ardei, preferabil de culori diferite
- 50 ml ulei (puteti adauga si mai mult daca obisnuiti sa gatiti cu mai mult ulei)
- 150 ml lapte
- 2 linguri de faina
- sare
- piper
- patrunjel proaspat


Dupa ce am pregatit toate ingredientele, ne putem apuca de treaba. E bine sa le avem pe toate langa noi pentru ca veti vedea ca va dura foarte putin sa pregatim acest fel de mancare.









Nu-i asa ca a fost usor sa preparam acesti galbiori? Mie imi plac foarte multi si hribii sau buretii preparati asa.
Pofta buna!

