Iata ca ne indreptam cu pasi repezi spre ultimele zile ale anului 2020. Si eu, ca si voi, imi doresc sa se termine acest an cat mai repede si ca 2021 sa vina cu lucruri bune si normalitate.
Nu sunt superstitioasa de felul meu insa imi place sa respect unele traditii. De obicei le respect pe cele care imi plac si care mi se par dragute.
De exemplu mi se pare frumos si bun obiceiul de a consuma peste si preparate din peste de Anul Nou pentru a trece prin toate ca pestele prin apa 🙂
Pentru noaptea dintre ani va propun o placinta cu somon si ciuperci. Se poate servi calda sau rece, ca fel principal sau chiar aperitiv.
Ce ingrediente am folosit:
Blat
-300 g faina
-10 g drojdie
-250 ml lapte
-sare
Clătite
-5 lg cu vârf de faina
-400 ml apa
-sare
Umplutura
-300g medalion somon
-300 g ciuperci champignon
-3 cepe mari
-sare
-piper
-cimbru uscat sau mărar
-30 ml ulei măsline
Mai multe detalii gasiti in reteta video:
Daca v-a placut reteta si doriti sa vedeti mai multe videoclipuri de la lifeandcoffeebeans.ro, va puteti abona la canalul YouTube aici: