Cocktail Emerald
Am preparat acest cocktail pentru sotul meu. V-am povestit ca nu am reusit sa ajungem la un consens in ceea ce priveste desertul si cocktailul ce urma sa le prepar pentru meniul special pentru a celebra Luna Femeii. Asa ca fiecare a avut parte de ceea ce si-a dorit: eu un cocktail cu lichior curacao si capsune iar el o combinatie de lichior Pisang vert (banane verzi), lichior curacaco si sirop de maracuja.
Aceasta reteta face parte din meniul cu care particip la concursul “KitchenAid de Martisor” de pe blogul culinar www.retetecalamama.ro organizat impreuna cu www.bilancia.ro
Ingredientele pe care le-am folosit sunt urmatoarele:
– 20 ml sirop de maracuja
– gheata
– 50 ml lichior Pisang Ambon vert
– 50 ml lichior curcacao
Am zdrobit gheata cu ajutorul unui mojar. Din pacate blenderul meu nu are lama atat de solida incat sa poata sparge gheata. Dar poti face multe cu un mojar 😉

