Ciorbe si supe / Soups

Ciorba de dovlecei

Cred ca v-ati dat seama deja ca sunt pur si simplu indragostita de vara, soare, flori si tot ce tine de ele.

Cand vine vorba de mancarea gatita vara, ciorbele de legume ocupa un loc de cinste. Cea de dovlecel o fac destul de des, mai ales cand am tot ce-mi trebuie la mine in gradina.

Ingrediente

-2 dovlecei

-2 fire de ceapa verde

-1 morcov

-1 ardei gras

-1 roșie

-3 linguri de ulei de măsline

-2 oua

-1 lingura de oțet

-sare

-mărar

-apa

Pentru inceput am calit ceapa in uleiul de masline, la foc mic.
Apoi am adaugat morcovul ras si am calit totul in continuare
Urmeaza ardeii taiati cubulete.
Legumele se inabusesc bine
Apoi am adaugat dovleceii taiati cubulete si i-am calit putin si pe ei.
Am adaugat apa si sare si am lasat la fiert
Dupa ce au fiert legumele, luam oala de pe plita si o lasam cam 5 minute sa se odihneasca. Intre timp am batut ouale cu otetul. Apoi am pus cate un polonic de ciorba in bolul cu oua batute pentru a aduce amestecul la temperatura similara. In final am turnat tot amestecul in oala si am amestecat.
Am pus si mararul tocat marunt.

Puteti vedea si videoclipul aici:

Daca doriti sa vedeti mai multe videoclipuri de la lifeandcoffeebeans.ro, va puteti abona la canalul YouTube aici:

https://www.youtube.com/channel/UCGR2NbyzM1eUXnlgCIppcBw/featured

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d