Ciorba de cartofi cu afumatura
Este probabil ciorba pe care o fac cel mai des in timpul sezonului rece. Nu conteaza ce fel de afumatura folosesc-ea va fi foarte gustoasa.
Gusturile de afumatura, tarhon si dulceata cartofilor se combina rezultand ceea ce eu numesc aroma mancarii facute de mama sau de bunica, cea care imi aduce aminte oricand de acasa.
-2 urechi afumate
-3-4 cartofi medii
-1 morcov
-o jumătate rădăcina de pătrunjel
-o jumătate rădăcina păstârnac
-câteva felii de țelina
-1 ardei
-2 oua
-1 lingura zeama de lamaie
-tarhon
-sare
-piper
Mai multe detalii gasiti in clipul video:
Daca v-a placut reteta si doriti sa vedeti mai multe videoclipuri de la lifeandcoffeebeans.ro, va puteti abona la canalul YouTube aici:
https://www.youtube.com/channel/UCGR2NbyzM1eUXnlgCIppcBw/featured