Bomboane de ciocolata / Chocolate candies
Nu trebuie sa stii decat sa topesti ciocolata si sa pui alunele sau bucatelele de pastaie de vanilie. 🙂
You only have to know how to melt the chocolate and to put the hazelnuts or the small pieces of vanilla hull.
Aveti nevoie de:
– forme din silicon pentru bomboane
– ciocolata alba si neagra
– alune
– 1 pastaie de vanilie
– 1 vanilla hull
Eu am avut nevoie de 200 g de ciocolata, 16 alune si 16 bucatele de pastaie de vanilie. Ciocolata trebuie sa fie buna, sa nu fie casanta. Topiti ciocolata. In fiecare cuib punem cate o aluna sau o bucatica de pastaie de vanilie. Apoi punem ciocolata topita. Se pun la frigider. Se lasa cam 20 de minute si apoi se scot pe o farfurioara.
Ciocolatele folosite de mine pentru aceste bomboane au fost aceasta si aceasta. Veti avea nevoie de o forma de acest tip:
The chocolates used by me were this and this. You’ll need molds of this type:
Sursa/Source
A mea are 16 cuiburi de diferite forme.
Sper ca v-am dat o idee buna pentru a va impresiona invitatii. 🙂
I hope I gave you a good idea to impress you guests. 🙂